c_940_384_16777215_00_images_buildings_hogeschool_haarlem_pand.jpg

Hogeschool Inholland, Haarlem, Nederland

Februari 2002 - Juli 2007

De opleiding Small Business & Retail Management is opgezet voor personen die een eigen onderneming willen starten of over willen nemen. Ook toekomstige business unit managers en afdelingschefs leren met deze opleiding het maximale uit bedrijf en afdeling te halen. Vergelijkbare opleidingen zijn, "Commerciële Economie", "Management, Economie & Recht" en "Ondernemingsmanagement".

Na de MBO-opleiding "Assistent Administrateur" (niveau 4) heb ik voor de HBO-Small Business & Retail Management gekozen als vervolgopleiding. Tijdens deze opleiding kwamen alle facetten die betrekking habben op het ondernemerschap aan bod. Het was de veelzijdigheid in de opleiding die mij erg aansprak. In 2007 heb ik deze opleiding meer dan succesvol afgesloten.

Bijlagen:

Diploma Small Business & Retail Management - HBO (6.64 MB)
Getuigschrift Small Business & Retail Management - HBO (1.66 MB)
Propedeuse Small Business & Retail Management - HBO (1.10 MB)

Over Inholland

Wij zijn een hogeschool met onderwijs voor studenten en professionals en praktijkgericht onderzoek voor de beroepspraktijk. Op diverse locaties verspreid over de Randstad bieden wij brede, en voor het regionale werkveld herkenbare bacheloropleidingen aan. Op diverse interessegebieden: van gezondheidszorg tot economie en van techniek tot onderwijs.

Meer informatie:

  www.inholland.nl

 

Inholland
Bijdorplaan 15
2015 CE  HAARLEM
The Netherlands

   +31 23 5412 412